Incearca si tu succesul. Devino Reprezentant Avon! Intra in lumea Avon. Devino Reprezentant Avon! Fii cool. Fii Reprezentant Avon! Ca Reprezentant Avon, ai acces la toate produsele Avon! Fii o femeie de succes, fii reprezentant Avon!

Inscrie-te!

Trimite   Sterge


3 pasi simpli

3 pasi simpli in activitatea ta ca lider Avon

Afacerea ta ca si Lider Avon se bazeaza pe 3 pasi: a Recomanda, a Promova si a Instrui.

 • A Recomanda- inseamna sa oferi produse Avon si servicii personalizate si regulate clientilor Avon care sunt interesati si sa te asiguri ca acestia sunt multumiti si vor continua sa comande.
 • A Promovaoportunitatea Avon - inseamna sa-ti construiesti propria afacere devenind Lider Avon. Devii Lider vorbind despre oportunitatea Avon persoanelor cu care intri in contact in scopul de a le oferi posibilitatea de a deveni Reprezentanti Avon.
 • A Instrui- inseamna sa arati noilor reprezentanti Avon cum sa recomande produsele Avon pentru a-ti construi o echipa de succes.

Beneficiile de a fi reprezentant AVON

Cu Avon, iti propui si se implineste.Incepand de astazi.

Ai vrea sa fii primul care afla care sunt cele mai noi produse lansate de Avon? Sau sa cunosti persoane noi? Sa calatoresti?
Ca Reprezentant Avon, totul devine posibil.

Devenind Reprezentant Avon, ai un discount de pana la 40% la comanda ta si ai parte de competitii cu premii irezistibile. Desfasori o activitate placuta, care se potriveste programului tau si stilului tau de viata, ai propriul tau "magazin" de frumusete- Brosura Avon si lucrezi in echipa.A fi reprezentant Avon inseamna sa detii controlul asupra vietii si carierei tale. Inseamna sa fii propriul tau sef, sa stabilesteti singur orele de lucru, sa castigi in functie de cat muncesti. A fi reprezentant Avon inseamna sa fii la curent cu produse inovatoare si cu ultimile descoperiri in domeniul cosmeticelor. Inseamna sa intri in echipa noastra de 100 de mii de reprezentanti Avon din Romania si 6,4 milioane de reprezentanti Avon din intreaga lume, inseamna sa cunosti lume interesanta si sa iti faci prieteni noi.

Acces la pagina personala de reprezentant pe avoncosmetics.ro
Poti alege sa plasezi comanda pe Internet. Imediat dupa facturarea primei comenzi ca Reprezentant Avon te poti inscrie ca e-Reprezentant Avon si vei beneficia de pagina ta personala pe site-ul www.avoncosmetics.ro, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, putand urmari efectuarea tranzactiilor (emiterea facturilor, intrarea platiilor in cont). Nu ai nevoie decat de un PC si o conexiune Internet si poti beneficia de oferte speciale, valabile numai pentru comenzile plasate pe Internet.

Imagineaza-ti cum ar fi sa-ti realizezi toate dorintele si visurile

 • Ai independenta financiara si sanse de a reusi ceea ce-ti propui.
 • Construiste-ti viitorul asa cum ti-l doresti pentru tine si familia ta.
 • Ajuta-i si pe altii sa se bucure de acelasi sentiment de independent financiara.


Livrare gratuita a comenzii direct la tine acasa
Produsele Avon comandate si noua brosura vor ajunge la tine oriunde te-ai afla gratuit. Daca ai clienti care se grabesc si doresc sa beneficieze de produsele preferate imediat se poate urgenta livrarea comenzii cotra cost.

Incepe sa-ti realizezi dorintele si visurile cu Avon, urmand acesti pasi simpli...
 • Invita toate persoanele pe care le cunosti sa rasfoiasca Brosura, informeaza-le cu privire la produse si la ofertele special si inspira-le sa comande, cu ajutorul mostrelor si a produselor demonstrative. Aminteste-le si prietenilor din retelele de socializare sa rasfoiasca E-Brosura.
 • In timp ce discuti cu prietenii care iti comanda produse Avon, in functie de nevoile lor, le poti propune chiar sa faca parte din echipa ta. Invita-I la urmatoarea Intalnire de Oportunitate Avon pentru a afla mai multe detalii.
 • Plaseaza comanda online si asigura-te ca ai comandat si din sectiunea “Oferte inteligente” – acolo gasesti cele mai bune oferte ale campaniei. Poti comanda in orice zi a campaniei, iar produsele iti sunt livrate acasa, in 48 ore (in functie de tipul de livrare ales la plasarea comenzii).
 • Livreaza produsele prietenilor care ti-au comandat si colecteaza contravaloarea lor; prezinta-le urmatoarea Brosura si cere recomandari.
 • Plateste-ti factura Avon pana la data scadenta si pastreaza-ti discountul. Este al tau!

Castiguri nelimitate in functie de munca ta ca reprezentant Avon
Suma pe care o castigati depinde de cantitatea pe care o comandati, beneficiind de un potential de castig nelimitat. Iata mai jos care ar fi castigul d-voastra, in 2 situatii:
 1. Este prima dumneavoastra comanda sau nu ati fost activ in una din ultimele 2 campanii:
  • Daca plasati o comanda intre 120 lei si 289.99 lei, obtineti un discount 15% din valoarea comenzii.
  • Daca plasati o comanda intre 290 lei si 419.99 lei, obtineti un discount 20% din valoarea comenzii.
  • Daca plasati o comanda intre 420 lei si 749.99 lei, obtineti un discount 25% din valoarea comenzii.
  • Daca plasati o comanda de peste 750 lei, obtineti un discount 30% din valoarea comenzii.
 2. Ati avut activitate continua minim 2 campanii:
  • Daca plasati o comanda intre 120 lei si 289.99 lei, obtineti un discount 20% din valoarea comenzii.
  • Daca plasati o comanda intre 290 lei si 419.99 lei, obtineti un discount 25% din valoarea comenzii.
  • Daca plasati o comanda intre 420 lei si 749.99 lei, obtineti un discount 30% din valoarea comenzii.
  • Daca plasati o comanda de peste 750 lei, obtineti un discount 40% din valoarea comenzii.

Programe de instruire
Iti poti rezerva o ora din timpul tau pentru "Ora de Frumusete" inca din prima ta campanie de activitate ca reprezentant Avon! Vei participa la o intalnire in care vei afla notiuni de baza despre toate categoriile de produse Avon, tehnici de machiaj si tehnici de recomandare a produselor Avon. Vei avea o baza de cunostinte solida, ce te va ajuta sa-ti cresti valoarea de comanda si implicit discount-ul.

Acum ai ocazia sa intri si tu in minunata lume AVON, alaturandu-te milioanelor de reprezentanti AVON de pe tot globul. Cum devin reprezentant Avon? Simplu, apasa AICI!