Incearca si tu succesul. Devino Reprezentant Avon! Intra in lumea Avon. Devino Reprezentant Avon! Fii cool. Fii Reprezentant Avon! Ca Reprezentant Avon, ai acces la toate produsele Avon! Fii o femeie de succes, fii reprezentant Avon!

Lideri AVON

Sa devii Lider AVON inseamna sa incepi o colaborare de succes cu o companie ce are o experienta de peste 125 de ani in domeniul cosmeticelor si care la acest moment activeaza in peste 100 de tari. Iti poti incepe propria afacere pe care o poti dezvolta nelimitat. In tot aceest timp vei beneficia de suport permanent din partea noastra si a altor lideri de succes.

Sa fii Lider Avon inseamna sa ai propria echipa de Reprezentanti Avon. Esti confirmat pe pozitia de Coordonator Avon cand ai reusit sa indeplinesti urmatoarele 3 conditii:

  1. Ai in grupa ta minim 5 reprezentanti activi cu tine Coordonatorul, 6 reprezentanti;
  2. Ati comandat impreuna produse din brosura in valoare de 1800 Lei;
  3. Comanda minima personala a ta ca si Coordonator AVON sa fie de 200 de lei, la care ai minim 30% discount pentru consecutivitate.
Responsabilitati ca Lider AVON
  • Recrutare de noi reprezentanti;
  • Motivarea noilor reprezentanti;
  • Instruirea noilor reprezentanti.

Vezi mai multe beneficii pe care le ai cand devii lider AVON apasand AICI!

Succesul AVON este construit pe o combinatie unica de produse excelente, tehnici proprii de marketing si o metoda eficienta de vanzare directa.

In Avon, Liderii sunt recompensati nu doar pentru ca recomanda cu succes produsele noastre, dar si pentru ca recruteaza, instruiesc si ii dezvolta pe ceilalti sa faca ceea ce fac ei.

3 pasi simpli

3 pasi simpli in activitatea ta ca lider Avon

Afacerea ta ca si Lider Avon se bazeaza pe 3 pasi: a Recomanda, a Promova si a Instrui.

  • A Recomanda...inseamna sa oferi produse Avon si servicii personalizate si regulate clientilor Avon care sunt interesati si sa te asiguri ca acestia sunt multumiti si vor continua sa comande.
  • A Promova...oportunitatea Avon - inseamna sa-ti construiesti propria afacere devenind Lider Avon. Devii Lider vorbind despre oportunitatea Avon persoanelor cu care intri in contact in scopul de a le oferi posibilitatea de a deveni Reprezentanti Avon.
  • A Instrui...inseamna sa arati noilor reprezentanti Avon cum sa recomande produsele Avon pentru a-ti construi o echipa de succes.
Responsabilitati ca Lider AVON
Vrei mai multe informatii despre ce inseamna sa fii lider AVON, sau sa te inscrii ca lider Avon? Apasa AICI!